Redovna izborna Skupština DSŠ-a

Maro Kapović će i dalje biti predsjednik Dubrovačke zajednice športova. Jednoglasna je to odluka Skupštine Dubrovačke zajednice športova, koja je održana u dvorani Studentskog doma. Na redovnoj izbornoj Skupštini nazočilo je 17 od 23 člana, a Kapović je bio jedini kandidat.

Ovo je Kapoviću, inače predstavniku Veslačkog kluba Neptun, četvrti mandat na čelu krovne gradske športske organizacije. Bivši veslač, potom tajnik dubrovačkog veslačkog kluba, 2009. godine je na poziciji predsjednika DSŠ-a naslijedio Marinka Mikulandru, predsjednika Jedriličarskog kluba Orsan.

Za dopredsjednika DSŠ-a ponovno je izabran Željan Konsuo (Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje), a uz Kapovića i Konsua u Izvršnom odboru bit će Marinko Matulović (Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor), Josip Prkačin (Ženski odbojkaški klub Dubrovnik), Zoran Grbić (Tenis klub Dubrovnik), Alma Majstorović (Ženski košarkaški klub Ragusa), te Maro Konjevod (Malonogometni klub Square).

U Nadzorni odbor su izabrani Nikša Stahor (Auto klub Dubrovnik Racing), Tomislav Luburić (Plivački klub Jug) i Klara Mitrović (Judo klub Dubrovnik 1966.).

Kontaktirajte nas

Imate pitanje? Pišite nam.