Stjepan Bogdan i Ana Petković iz Tenis kluba Ragusa državni doprvaci

Stjepan Bogdan je državni doprvak u parovima, a Ana Petković državna doprvakinja u parovima. Prethodno je Leticia Tarocco državna prvakinja u parovima. Svo troje su članovi Tenis kluba Ragusa.

Podsjetnik, Tarocco je početkom petog mjeseca uspjeh ostvarila na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina u Zagrebu igrajući s Dorom Mišković iz Vulpesa, zatim Bogdan na HEP Prvenstvu Hrvatske do 16 godina u Požegi igrajući s Emanuelom Ivkićem iz Kvarnera i Petković na HEP Prvenstvu Hrvatske do 14 godina u Zadru igrajući s Martom Dobrić iz Zagija.

Podsjetnik, Tarocco je početkom mjeseca uspjeh ostvarila na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina u Zagrebu igrajući s Dorom Mišković iz Vulpesa, prošli tjedan Bogdan na HEP Prvenstvu Hrvatske do 16 godina u Požegi igrajući s Emanuelom Ivkićem iz Kvarnera, a Petković ovaj tjedan na HEP Prvenstvu Hrvatske do 14 godina u Zadru igrajući s Martom Dobrić iz Zagija.

Petković i Dobrić su u finalu poražene od prvih nositeljica, Astrid Joha Bilić iz Zadra 08 i Lare Šerić iz Pomaka, i to nakon što su dobile prvi set sa 6:4. Drugi su izgubile sa 6:3, a treći set, tj. produženi tie break, s 10:6.  U pojedinačnoj konkurenciji Petković je s dvije pobjede stigla do četvrtfinala.

Bogdan i Ivkić su u finalu izgubili od Lovra Maričića iz Top Spina i Frana Sučića iz Split Tennis Teama sa 7:6 (5) i 6:1. Do finala su ostvarili dvije pobjede. Bogdan je u pojedinačnoj konkurenciji zaustavljen u 1. kolu. 

Kontaktirajte nas

Imate pitanje? Pišite nam.